פודינג קרמל שחור-תחתון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג קרמל שחור התחתון. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פודינג תחתית שחורה, עוגת פודינג תחתית בראוני, ו עוגת תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד גדול על חום גבוה, ערבוב עם מזלג עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים, מבלי לערבב, לשטוף גבישי סוכר נצמדים לצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד זהב חיוור, 4 עד 5 דקות. המשך לבשל, מבלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך קרמל ענבר עמוק, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות קרם בזרם איטי (התערובת תהיה בועה וקיטור). חזור לחום נמוך ומבשל, לטאטא, עד חלקה.
מערבבים יחד 1/2 כוס חלב קורנפלור. מקציפים ביצים, וניל ומלח בקערה אחרת.
מערבבים הנותרים 2 1/2 כוסות חלב לתוך קרמל ולהביא לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן לטאטא לתוך קרמל. מביאים לרתיחה, לטאטא, ומבשלים, לטאטא, 2 דקות, ואז להסיר מהחום.
לטאטא על 1 תערובת קרמל חם כוס לתוך תערובת ביצה עד מעורבב היטב, ואז לטאטא תערובת ביצה בחזרה לתוך קרמל. המשך להקציף את החום 1 דקה. 3
להקציף 1/2cup פודינג קרמל חם לתוך שוקולד קצוץ, ערבוב עד חלקה. פודינג שוקולד כפית לתוך 6 (8-עוז) כוסות פרפה, ולאחר מכן העליון עם פודינג קרמל.
צמרמורת עד סט, לפחות 3 שעות.
* פודינג יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.