פודינג שוקולד עם מרנג
פודינג שוקולד עם מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . אם יש לכם סוכר, שוקולד, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פודינג לחם מקצפת שוקולד, פודינג בננה עם מרנג, ו כוסות פודינג מקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 1 ליטר או אגן פודינג.
ממיסים שוקולד על אש נמוכה בסיר קטן. מערבבים בחלב וחום דרך.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
בקערה בינונית, לנצח ביצים. הכה ב 3 כפות סוכר ומלח. מקציפים בתערובת שוקולד.
יוצקים לתוך צלחת מוכנה. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, עד שנקבע.
בקערה נקייה ויבשה, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה. הכה ב 3 כפות סוכר וקקאו. מרנג כפית על פודינג אפוי ולהחזיר פודינג לתנור למרנג חום, 2 עד 8 דקות.