קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג שוקולד עם סירופ ברי מתובל

פודינג שוקולד עם סירופ ברי מתובל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די גרוע. פודינג לחם דלעת עם סירופ מייפל מתובל, סירופ חמאה מתובל {aka: סירופ קרמל מתובל}, ו פנקייק שוקולד צ'יפס מתובל עם סירופ קרמל תוצרת בית דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חמאה אגן פודינג 1lb, ואז קו הבסיס עם מעגל נייר greaseproof. כדי להכין את ספינת הקיטור, מניחים צלחת הפוכה לתוך סיר גדול מספיק כדי להתאים את אגן הפודינג. זה יפעל כמו שמיכת פוך כדי לעצור את הבסיס של הפודינג בא במגע ישיר עם החום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
תרתיחי את הקומקום.
3
בקערה, לנצח את החמאה והסוכר עד אור שמנת. לאט להוסיף את הביצים מכות, ערבוב היטב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הוניל והשוקולד המותך ומערבבים הכל היטב. מסננים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה לתוך התערובת, ואז לקפל את השקדים הקרקע, לחצני חלב ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
ממלאים את אגן הפודינג בתערובת.
6
חותכים את עיגולים גדולים של גדולנייר חסין נייר רדיד פח, גדול מספיק כדי להתאים מעל האגן עם 2-ב overhang. חמאה קלה את הגריז ולהניח את זה על גבי נייר, בצד חמאה למעלה. הפוך קפלים במורד המרכז של שני, אז מקום, צד נייר למטה, על הפודינג. להפוך את נייר הכסף מתחת כדי לכסות את הנייר. לאבטח היטב עם חוט ולהוריד את הפודינג לתוך הספינה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הוסף מספיק מים רותחים מן הקומקום לבוא באמצע הדרך במעלה האגן אבל לא לגעת בנייר. מכסים במכסה ומורידים את החום לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
לאחר 1 שעות 15 דקות, להסיר את המכסה ולבדוק את הפודינג מבושל על ידי החדרת שיפוד מתכת. לא צריך להיות תערובת עוגה גלם על שיפוד.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
בינתיים, בועה מיץ תפוזים, ריבה, כוכב אניס ופירות יבשים יחד עד סירופ. מערבבים את maraschino ודובדבנים משומרים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
פירות יבשיםפירות יבשים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ריבהריבה
10
בזהירות להפוך את הפודינג על צלחת הגשה. ערימת פירות מן הרוטב על גבי בתוספת אניס הכוכב כדי לקשט, ואז כפית על סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
יוצקים את הסירופ הנותר לתוך כד ומגישים לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מרוככת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מרוככת, בתוספת תוספת עבור משומן85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה2largesביצים, מכותביצים, מכות1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, נמסשוקולד מריר, נמס25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קקאוקקאו140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקד טחוןשקד טחון1001 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס2x שקיות 32 גרם שוקולד כפתוריםx שקיות 32 גרם שוקולד כפתורים1מיץ תפוזיםמיץ תפוזים200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריבת פטל ללא חרצניםריבת פטל ללא חרצנים3צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבן חמוץ מיובשדובדבן חמוץ מיובש25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבן מרשינו, מנוקזדובדבן מרשינו, מנוקז1x 400g יכול מגולען דובדבנים בסירופ, סחוטx 400g יכול מגולען דובדבנים בסירופ, סחוט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.