פודינג שוקולד עם סירופ ברי מתובל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די גרוע. פודינג לחם דלעת עם סירופ מייפל מתובל, סירופ חמאה מתובל {aka: סירופ קרמל מתובל}, ו פנקייק שוקולד צ'יפס מתובל עם סירופ קרמל תוצרת בית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חמאה אגן פודינג 1lb, ואז קו הבסיס עם מעגל נייר greaseproof. כדי להכין את ספינת הקיטור, מניחים צלחת הפוכה לתוך סיר גדול מספיק כדי להתאים את אגן הפודינג. זה יפעל כמו שמיכת פוך כדי לעצור את הבסיס של הפודינג בא במגע ישיר עם החום.
בקערה, לנצח את החמאה והסוכר עד אור שמנת. לאט להוסיף את הביצים מכות, ערבוב היטב בין כל תוספת.
מוסיפים את הוניל והשוקולד המותך ומערבבים הכל היטב. מסננים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה לתוך התערובת, ואז לקפל את השקדים הקרקע, לחצני חלב ושוקולד.
ממלאים את אגן הפודינג בתערובת.
חותכים את עיגולים גדולים של גדולנייר חסין נייר רדיד פח, גדול מספיק כדי להתאים מעל האגן עם 2-ב overhang. חמאה קלה את הגריז ולהניח את זה על גבי נייר, בצד חמאה למעלה. הפוך קפלים במורד המרכז של שני, אז מקום, צד נייר למטה, על הפודינג. להפוך את נייר הכסף מתחת כדי לכסות את הנייר. לאבטח היטב עם חוט ולהוריד את הפודינג לתוך הספינה.
הוסף מספיק מים רותחים מן הקומקום לבוא באמצע הדרך במעלה האגן אבל לא לגעת בנייר. מכסים במכסה ומורידים את החום לרתיחה עדינה.
לאחר 1 שעות 15 דקות, להסיר את המכסה ולבדוק את הפודינג מבושל על ידי החדרת שיפוד מתכת. לא צריך להיות תערובת עוגה גלם על שיפוד.
בינתיים, בועה מיץ תפוזים, ריבה, כוכב אניס ופירות יבשים יחד עד סירופ. מערבבים את maraschino ודובדבנים משומרים.
בזהירות להפוך את הפודינג על צלחת הגשה. ערימת פירות מן הרוטב על גבי בתוספת אניס הכוכב כדי לקשט, ואז כפית על סירופ חם.
יוצקים את הסירופ הנותר לתוך כד ומגישים לצד.