פודינג שוקולד צמחוני מתובל
אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פודינג שוקולד Vegam מתובל עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 233 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 103 אוהדים. אם יש לך פלפל קאיין, פלפל ורוד, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו Vegam עוגה לבנה, פודינג שוקולד עם סירופ ברי מתובל, ו אגס מתובל ופודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף 1/2 כוס שמנת עם עמילן תירס ולהניח בצד. בסיר בינוני, לטאטא יחד הנותרים שמנת, אבקת קקאו, סוכר, פלפל, קאיין, ומלח.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שרק רותח. להפחית את החום בינוני נמוך לאט לטפטף את תערובת קורנפלור לתוך סיר תוך לטאטא ברציפות.
בואו לבשל עד התערובת הופכת עבה מאוד, על 5 דקות. מסננים דרך מסננת רשת כדי להסיר את הגרגרים.
הסר מן החום להקציף וניל ומרגרינה.
יוצקים פודינג באופן שווה לתוך ramekins, מנות הגשה, או אפילו ספלי קפה.
מגישים חמים אם תרצה. אם מקררים אותו, מניחים פיסת פלסטיק לעטוף או נייר קלף משומן על כל מנה ולחץ על לעטוף נגד פודינג כדי למנוע את עור הפודינג.
מגישים עם ציפוי מוקצף ללא חלב (לא "לא חלבי") ופלפל ורוד טחון טרי.