קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז, ו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את המרק בסיר קטן על אש נמוכה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השעורה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את האספרגוס עם האחרון 1/2 כוס מרק ומבשלים עד מכרז. זה צריך לקחת 30 עד 35 דקות עבור כל מרק להיספג.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן. כף לתוך קערות בודדות.טיפ: בחנות, לחפש אספרגוס עבה או דק עם גבעולים המשרד, טיפים סגורים, וצבע ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך