ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז, ו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את המרק בסיר קטן על אש נמוכה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות או עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את השעורה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ 3 דקות.
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר.
מוסיפים את האספרגוס עם האחרון 1/2 כוס מרק ומבשלים עד מכרז. זה צריך לקחת 30 עד 35 דקות עבור כל מרק להיספג.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן. כף לתוך קערות בודדות.טיפ: בחנות, לחפש אספרגוס עבה או דק עם גבעולים המשרד, טיפים סגורים, וצבע ירוק בהיר.