תאריכי קוצצים גס וב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר מבשלים במים, שנחשף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר מחבת מחום ומערבבים סודה לשתיה. (
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
תערובת יהיה קצף.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו תערובת לעמוד 20 דקות.
5
בעוד התערובת עומדת, לתוך קערה לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח. בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך. לנצח ביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
6
להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות, מכות לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים תערובת תאריך עם הבלילה מערבבים כף עץ עד רק בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ולהגדיר מחבת בתבנית אפייה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הוסף מספיק מים חמים למחבת גדולה יותר כדי להגיע חצי עד הצדדים של מחבת קטנה ואופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
הסר מחבת קטנה יותר מאמבט מים ופודינג קר כדי להתחמם על מתלה.