פודינג תירס השני
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את פודינג התירס השני. מתכון זה מכין 8 מנות עם 380 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. אם יש לכם סוכר, גרעיני תירס, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בבלנדר או במעבד מזון מערבבים היטב את הביצים.
מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב ומערבבים מעט. לבסוף מערבבים את התירס ביד. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ויוצקים את התערובת לכלי קדירה גדול.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ-45 דקות. בסיום הפודינג המרכז צריך להיות מוצק והחלק העליון צריך להיות בצבע חום זהוב יפה.
תנו לנוח כ-15 דקות ואז הגישו חם.