פודינג תירס טרי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 148 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם 86 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פודינג תירס טרי יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציר פודינג תירס, פודינג תירס מאודה עם סרטן, ו פודינג תירס אישי עם בייקון-תפוחי אדמה קרום.
הוראות
להביא 2 כוסות תירס וחלב לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני; לבשל 20 דקות, מגניב.
יוצקים תערובת תירס לתוך בלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה גדולה. להשליך מוצקים.
מוסיפים מלח, פלפל וביצים לתערובת תירס; מערבבים היטב עם מקצף.
מחלקים הנותרים 1 כוס תירס באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins מצופה בנדיבות עם ספריי בישול, ומעל כל אחד עם תערובת 1/3 כוס תירס.
מניחים את ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ולהוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד שהמרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר את ramekins מחבת, מגניב במשך 5 דקות על מתלה תיל. רפרפת פודינג.
מקשטים בעירית טרייה, אם תרצה.