קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג תירס מוקרם אמיתי

פודינג תירס מוקרם אמיתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פודינג תירס מוקרם אמיתי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 149 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, ביצים, מלח גס וכשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג תירס מוקרם אמיתי, פודינג תירס מוקרם אמיתי, ו פודינג תירס אמיתי + חברים אמיתיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות חורים גדולים על פומפיה תיבת, בחינם מספיקתירס לתוך גדול מדידת גביע צעצוע 4 כוסות נדיבות של עיסת חלב עבה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
מחממים תנור ל 425°f. ממיסים חמאה 2tablespoons בחום כבד גדול מעל בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים בצל ותפטיר; מפזרים 1/2 כפית מלח. Sauté עד מכרז אבל לא חום, 10 to12 דקות. לגרד תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף חלמונים בקערה גדולה 2minutes. מערבבים בתערובת תירס, תערובת בצל, קרם fraîche, 1/8 כפית פלפל, andremaining 2 כפיות מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
Whiskegg הלבן בקערה בינונית עד נוקשה אבללא יבש; לקפל לתוך הבלילה תירס 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
המקום שנותר 2 כפות butterin 10 - עד 12-גביע יצוק ברזל מחבת או bakingdish.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לתנור וחום עד butterbegins לחום, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
Brushbutter מעל בתוך מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תוסיף פודינג.
10
אופים פודינג 15 דקות. הפחת את רמת הביוץ ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים פודינג untilset וזהב, כ -30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.