פודינג תירס עם פטריות ונקניק
גשו לסופר וקנו חזיר כפרי, קמח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, ו פודינג לחם מלוח עם Fiddleheads & פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 350°f. בנדיבות חמאה An8x8x2 " צלחת אפיית זכוכית.
מפזרים evenlywith 2 כפות גבינה.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינוניתעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהובוסקילה יבש, 5-7 דקות. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל.
להעביר פטריות לקערה קטנה; להפריש. נגב מחבת נקייה.
באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, גרעינים תירס באח גס מקוביות לתוך קערה alarge (אתה צריך בערך 2 כוסות).
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה עם oilin אותו מחבת על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים בצל; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף (לא חום), 8–10minutes. מערבבים בקמח.
הוסף תירס מגורד; להגדיל את החום בינוני. קוק, stirringoften, עד רוב התאדות הנוזליותוקרן הוא צהוב בהיר, 2-3 דקות.
מוסיפים שמנת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעורבב היטב ורוב liquidhas התאדה, כ 3 דקות. מערבבים במילק, בשר חזיר, 3/4 כוס גבינה, ומילויים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilflavors להתחיל להתיך, 1-2 דקות יותר.מתבלים במלח ופלפל.
העברת תערובת תירס לקערה גדולה.מתבלים ביצים עם מלח ופלפל.
מוסיפים תערובת תירס; מערבבים בעדינות כדי לערבב.
יוצקים תבנית אפייה מוכנה; מפזרים 2 כפות. צלחת סט במחבת צלייה; מקום ארוגים.
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה לקוםבאמצע הדרך במעלה הצדדים של צלחת אפייה (זה ימנע מביצים מלהתפתל).
אופים עד פודינג מוגדר רק במרכז (המרכז יהיה לנענע מעט מאוד wendish הוא דחף), 40-45 דקות. השתמש מצקת טורקיה מצקת כדי להסיר כמחצית מים מחבת צלייה כדי למנוע כל מים חמים מלשפוך כאשר מחבת מורם ארוג.
הסר מחבת צלייה עם פודינג מהתנור.
מטאטא Preheat. להחזיר פודינג לתנור;לצלות עד העליון הוא חום זהוב כתמים, 2-3minutes.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות ועד 30 דקות לפני ההגשה.