פודינג תירס קייג'ון
פודינג תירס קייג'ון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 552 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם בצל, ביצים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם קג'ון, מטבל תירס קייג'ון, ו גורי תירס קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה של 3 ליטר, ומפזרים את פירורי הלחם באופן שווה לציפוי החלק התחתון והצד של המנה.
חותכים את התירס מהקלח בקערה גדולה ואז מגרדים את הקלח על פני הקערה בפעם השנייה כדי לשחרר את כל חלב התירס, ואז מניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים תירס, 1 1/2 כפיות מלח וקאיין.
מוסיפים בייקון ומקפיצים עד שהוא פריך.
מוסיפים בצל ופלפלים, מבשלים עד שהם רכים בקושי ואז מסירים מהאש.
בקערה בינונית מקציפים יחד את השמנת, החלב, הביצים, הפרמזן, קמח התירס, הסוכר, הפלפל ואגוז המוסקט עד לקבלת קצף.
מוסיפים את תערובת התירס ומערבבים לאיחוד.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהם יציבים.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוז, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו]()
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת על האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. זוגות בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.