פוזילי עם שלוש גבינות ופלפל אדום
פוזילי עם שלוש גבינות ופלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, פלפלים, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו פיצה פלפל מתוק עם שלוש גבינות, פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל], ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, להמיס כף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הפלפלים ו 1/4 כפית מלח ומבשלים עד רך, על 10 דקות.
תחמם את המטגן. חמאה צלחת אפייה רדודה גדולה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
לנקז ולחזור לסיר החם. לזרוק את הפסטה עם הנותרים 3 כפות חמאה ו 3/4 כפית מלח, פלפלים מרוסקים, פונטינה, מוצרלה, 3 כפות של פרמזן, והפלפל השחור.
מעבירים את הפסטה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את 3 כפות הפרמזן הנותרות מלמעלה. לצלות עד העליון מתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
משחימים ומבעבעים: גבינה לעתים קרובות הופכת stringy כאשר זרק עם פסטה חמה. לצלות את המנה לאחר השלכת ממיסים את המיתרים לרוטב חלק. בונוס נוסף: קרום חום שאין לעמוד בפניו.
המלצת יין: גבינות שמנת צריך יין אדום בהיר כמו רדיד לעושר שלהם. יין קיאנטי קלאסיקו כבד או ריסרבה יהיה מהמם כאן, אבל קיאנטי בסיסי, עם טעם דובדבן מריר קל שלה, יכה בדיוק את האיזון הנכון.