צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? Pot-au-Feu יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1218 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 91g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מים, צלעות סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו פסטה פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים את המים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבשר וחוזרים לרתיחה; מרפרפים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, רסק עגבניות,קורנית ופלפל. העונה עם מלח ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות, ברפרוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים את הכרוב במים מלוחים רותחים במשך 5 דקות; לנקז. לקשור כרישה וסלרי לחבילה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרוב, כרישה וצרור סלרי, גזר לפת לבשר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד מכרז, על 20 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את תפוחי האדמה לבשר ומבשלים עד שכל הירקות והבשר רכים, בערך 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
תרפרף את המרק.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את הצרור כרישה מהסיר ולהשליך את המחרוזת. כפית את הבשר והירקות לצלחות מרק, מצקת קצת מרק עליהם ומגישים. להעביר את החרדל, cornichons, מלח ופלפל בנפרד.