פוטי עוף פריך-קרום
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן פופי עוף פריך-קרום לנסות. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.93 דולר למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם גבינת שמנת 3 פחות שומן, שמן קנולן, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו פוטי עוף עם קרום פילו, פוטי עוף עם קרום צ'דר, ו פוטי חזיר עם קרום לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 דף בצק מאפה על משטח עבודה מאובק קלות בקמח.
חותכים את הבצק עם חותך עגול בגודל 4 אינץ ' ל -3 סיבובים (בערך 1 1/4 אונקיות כל אחד). מגלגלים בעדינות כל סיבוב לעיגול בגודל 6 אינץ'.
מניחים בצק על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 למשך 15 דקות או עד להזהבה; מניחים בצד. חזור על ההליך עם בצק עלים שנותר.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים בקמח, ומטגנים 1 דקה. מערבבים ציר עוף; מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 10 דקות או עד שהגזר רך. מערבבים עוף; לבשל 1 דקה.
מוסיפים גבינת שמנת, מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים פנימה פטרוזיליה ושאר המרכיבים.