קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

פולו אל מטונה

פולו אל מטונה
אם יש לך בערך 24 שעות ו-50 דקות לבלות במטבח, Pollo al Mattone עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני לנסות. תמורת 4.81$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-80 גרם חלבון, 79 גרם שומן ובסך הכל 1123 קלוריות. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פתיתי פלפל, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פולו אל מטונה: עוף מתחת לבנה, פוסין אל מטונה ועוף קלברי אל מטונה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: משקולות כגון לבנים מכוסות בנייר כסף או מחבת סוטאז' מברזל יצוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
3
בקערה קטנה מערבבים את השום, הפלפל האדום הכתוש, גרידת הלימון והמיץ, הרוזמרין, הפימנטון והכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד פילה בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)1 1/2 פאונד פילה בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (בערך 40 קוביות)
1 1/2 כוסות ארוגולה, קצוצה1 1/2 כוסות ארוגולה, קצוצה
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
10 פלפלים ירוקים בינוניים, קצוצים10 פלפלים ירוקים בינוניים, קצוצים
כמוןכמון
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
4
מטפטפים שמן זית עד שהתערובת הופכת לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
ועוד עבור נייר הפרגמנטועוד עבור נייר הפרגמנט
5
מניחים את העוף בקערה גדולה ומעסים עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
6
מניחים למרינדה במשך 12 עד 24 שעות במקרר או שעתיים בטמפרטורת החדר.
7
* אם מקררים את העוף, הוציאו מהמקרר 45 דקות עד שעה לפני הבישול כדי שהעוף יגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
8
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד
9
מצפים מחבת גדולה בשמן זית ומביאים לאש גבוהה. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
ועוד עבור נייר הפרגמנטועוד עבור נייר הפרגמנט
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
10
מניחים את העוף הכבוש במחבת, צד העור כלפי מטה. משמנים את התחתית של מחבת סאפה גדולה נוספת, הניחו אותה על גבי הפרגיות והניחו לבנים או משקולות במחבת השניה. מבשלים את העוף עד שהעור מתחיל להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
תערובת לחםתערובת לחם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
11
הכניסו את הגפרור כולו לתנור שחומם מראש למשך כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד
12
מוציאים את התבניות מהתנור ומוציאים את המשקולות ואת התבנית העליונה. בשלב זה העור צריך להיות מקסים וחום כהה. בדקו את מידת העשייה של העוף, הוא צריך להיות מבושל אך עדיין עסיסי ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד1 שקדי חזיר, בערך 2 פאונד
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
13
מוציאים את הפרגיות מהמחבת ושומרים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור8 עד 10 נתחי עוף, ללא עור
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
14
מסירים את עודפי השומן מהסיר ומוסיפים את היין הלבן. מבשלים על אש גבוהה עד שהיין מצטמצם ביותר מחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסיליפסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
15
מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ומצמצמים לחצי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררתגבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
16
מסדרים עוף על צלחות הגשה או מגש. כף את המיצים מעל. טעים כמו עוף!
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט