פולו (עוף) פריקסי מפורטו ריקו
פולו (עוף) פריקסי מפורטו ריקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו די טובה. נסו פולו פריקסי (עוף ביין אדום), ארוז קון פולו, סגנון פורטוריקני ל # יום ראשון, ו מופונגו פאנקי עם סופה דה פולו ובשר חזיר צלוי פורטוריקני (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את העוף ומייבשים; מניחים לקערה גדולה. מתבלים בתיבול אדובו, תיבול סזון ומלח.
מניחים את הרגליים לתוך סיר איטי, ומכסים עם פרוסות תפוחי אדמה.
מחית בבלנדר את הפלפל האדום, הפלפל הירוק, הבצל, השום, הכוסברה, שמן הזית, היין, הכמון והאורגנו.
יוצקים מעל העוף ומוסיפים את עלי הדפנה.
מבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, עד שהעוף מוסר בקלות מהעצם.