פולונז ברוקולי
ברוקולי Polonaise דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, ביצה קשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פולונז ברוקולי, פולונז ברוקולי, ו אספרגוס Polonaise (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הברוקולי, מכסים ואדים עד למכרז בלבד, 2 עד 6 דקות בהתאם לעובי.
מסננים ברוקולי ומניחים לתוך צלחת הגשה.
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה; מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן, ומבשלים עד הפירורים הם חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מפזרים את פירורי השחמה על הברוקולי המאודה, וזורקים בעדינות.
מפזרים את הברוקולי עם ביצה קצוצה.