קינואה Tabbouleh סלט ארוגולה
אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, גבינת פטה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט קינואה טאבולה, סלט קינואה טאבולה, ו סלט קינואה טאבולה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק קינואה על פי הוראות החבילה.
העברה לקערה גדולה ו fluff עם מזלג.
בואו להתקרר במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות בערך.כאשר קינואה מקורר על פי רוב, להוסיף פרמזן, עגבניות, מלפפון, פטה, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ערבוב combine.To הכן רוטב, מניחים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל לתוך צנצנת מייסון גדולה. סגור מכסה ולנער כמו משוגע לרגע טוב, או עד ההלבשה הוא בשילוב יפה.
טפטוף חצי לתוך קינואה, ערבוב לשלב. שמור נשאר רוטב לטפטוף מעל ירקות.מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות גדולות. ארוגולה למעלה עם כפות גדולות של קינואה וצלחת לקשט עם פרוסות אבוקדו.
טפטוף ירוק עם מגע של רוטב ומגישים.