פולנטה ומילוי נקניק
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פולנתאן ומילוי נקניק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך מלח, פולנטה בישול מהיר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מילוי פולנטה ופנצ'טה, פולנטה-נקניק רגאוט, ו מאפה Polenta נקניק.
הוראות
חמאה תבנית אפייה רדודה (15 על 10 אינץ'). מביאים 6 כוסות מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ולאחר מכן מוסיפים פולנטה בזרם, ערבוב עם כף ארוכה, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, 5 דקות (פולנטה יהיה עבה מאוד).
מוסיפים 3 כפות חמאה ומערבבים עד החמאה משולבת.
מורחים פולנטה במחבת מרוחה חמאה וצינה, חשוף, עד המשרד, כ -15 דקות.
בעוד פולנטה הוא מצמרר, לבשל נקניק ב 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, לשבור גושים, עד שכבר לא ורוד, על 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לקערה גדולה.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 3 דקות; מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מוסיפים את המים הנותרים 1/2 כוס ומערבבים חתיכות חומות מתחתית המחבת, ולאחר מכן מוסיפים תערובת בצל ומרק עוף לנקניק.
מטאטא Preheat. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן כף הנותרים בסיר קטן. הפוך פולנטה על קרש חיתוך גדול, ואז לחתוך חצי ממנו לקוביות 1/2 אינץ ' (שארית מילואים) ולזרוק עם תערובת חמאה בקערה בינונית. להחזיר קוביות פולנטה לתבנית אפייה, מתפשט באופן שווה, ומטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד חום זהוב במדבקות, 8 עד 12 דקות.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' אפייה (קיבולת 3 ליטר).
מחית גס הנותרים פולנטה עם מחית תפוחי אדמה ולהוסיף תערובת נקניק.
מוסיפים קוביות פולנטה צלויות, 1/2 גבינות, פטרוזיליה ופלפל לפי הטעם, וזורקים עד לשלב היטב.
מפזרים העליון של מלית עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואופים, מכוסה היטב עם גיליון של נייר חמאה (בצד חמאה למטה), עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא השחמה קלה, 10 עד 15 דקות יותר.
מלית, ללא פטרוזיליה וגבינה, ניתן להכין (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר; מוסיפים פטרוזיליה לפני שתמשיך.