קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פולנטה טבעונית עם כרישה

פולנטה טבעונית עם כרישה
אם יש לכם מלח, מרגרינה ללא חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו הליבוט עם תירס טרי, כרישה, Pancetta & מרווה על פולנטה שמנת, פולנטה עם כרישה וגורגונזולה, ו קרוקט פולנטה מלא כרישה חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף של המרגרינה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף את הכרישה, ומערבבים למעיל.מכסים ומבשלים עד כרישה לרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את המים ואת המרק, מכסים, ומביאים לרתיחה.לאט לאט לשפוך פולנטה, תוך לטאטא בו זמנית.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לטאטא זה חיוני,או שקמח התירס יקרע.להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התערובת עבה creamy.At בשלב זה, אתה רוצה לעבור כף עץ, ערבוב often.As זה מתחיל להתעבות, להוסיף חלק החלופה חלב, מערבבים, ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף על 1/4 כפית מלח.המשך ערבוב, בישול, והוספת חלופת חלב יותר ומלח, עד שיש לך תערובת שמנת והטעם הוא בדיוק כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
הסר את הסיר מן החום, ומערבבים את כף הנותרים של מרגרינה.מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחלקים את הפולנטה בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף