קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פולנטה לבנה קרמית עם פטריות ומסקרפונה

פולנטה לבנה קרמית עם פטריות ומסקרפונה
לבן פולנטה שמנת עם פטריות Mascarpone עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מסקרפונה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פולנטה לבנה שמנת עם פטריות, פטריות פולנטה וקרם, ו כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף גריסים בזרם איטי, לטאטא עד incorporated. מבשלים, ערבוב מדי פעם עם שפם ארוך או כף עץ, עד הנוזל נספג פולנטה הוא עבה ורך, כ 30 דקות. (גריסים יהיה רופף, עקביות כמו ריזוטו.)
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום ומערבבים בשמנת, גבינה, מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
אם באמצעות פורצ 'יני, חצי אם גדול, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ' עבה. אם משתמשים בצדפות, חתוך את הבסיס הספוגי במידת הצורך וחתוך כובעים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'. אם משתמשים chanterelles, להשאיר פטריות קטנות שלמות, חצי אם בינוני, ורבע אם גדול. אם באמצעות לובסטרים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. אם באמצעות קיפודים, trim בסיס של גבעולים וכובעי חצי אם גדול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, ואז פטריות מטוגנות, שום, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות וכל נוזל שהם נותנים את התאדה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים מים, חמאה, מיץ לימון ופטרוזיליה וחום, מחבת מתערבלת, עד שחמאה נמסה ונוזל יוצר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
למעלה כל מנה של פולנטה עם פטריות mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2
מגישים מיד (פולנטה מתקשה כפי שהוא מתקרר), זרועים Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
רוטב פטריות יכול להתבצע 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה