פולנטה לבנה קרמית עם פטריות ומסקרפונה
לבן פולנטה שמנת עם פטריות Mascarpone עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מסקרפונה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פולנטה לבנה שמנת עם פטריות, פטריות פולנטה וקרם, ו כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר.
הוסף גריסים בזרם איטי, לטאטא עד incorporated. מבשלים, ערבוב מדי פעם עם שפם ארוך או כף עץ, עד הנוזל נספג פולנטה הוא עבה ורך, כ 30 דקות. (גריסים יהיה רופף, עקביות כמו ריזוטו.)
הסר מהחום ומערבבים בשמנת, גבינה, מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
אם באמצעות פורצ 'יני, חצי אם גדול, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ' עבה. אם משתמשים בצדפות, חתוך את הבסיס הספוגי במידת הצורך וחתוך כובעים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'. אם משתמשים chanterelles, להשאיר פטריות קטנות שלמות, חצי אם בינוני, ורבע אם גדול. אם באמצעות לובסטרים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. אם באמצעות קיפודים, trim בסיס של גבעולים וכובעי חצי אם גדול.
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, ואז פטריות מטוגנות, שום, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות וכל נוזל שהם נותנים את התאדה, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים מים, חמאה, מיץ לימון ופטרוזיליה וחום, מחבת מתערבלת, עד שחמאה נמסה ונוזל יוצר רוטב.
למעלה כל מנה של פולנטה עם פטריות mascarpone.
מגישים מיד (פולנטה מתקשה כפי שהוא מתקרר), זרועים Parmigiano-רג ' יאנו.
רוטב פטריות יכול להתבצע 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.