פולנטה מטוגנת
פולנטן מטוגן נטול גלוטן, ומספק כ 30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פולנטה מטוגנת במחבת, עוף טעים מעל פולנטה מטוגנת, ו פולנטה מטוגנת, ביצים ומרווה.
הוראות
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
מעבירים את הפולנטה החמה לתבנית האפייה המוכנה, ומתפשטים באופן שווה לעובי 3/4 אינץ'. מקררים עד קר ומוצק, כ 2 שעות.
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
חותכים את הפולנטה לחתיכות בגודל 2 על 1 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מטגנים את חתיכות הפולנטה עד להזהבה מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. בעזרת מלקחיים מעבירים את חלקי הפולנטה למגבות נייר ומסננים.
מניחים את חתיכות הפולנטה על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור בזמן בישול המנות הנותרות.
מעבירים את נתחי הפולנטה לפלטת הגשה.
מפזרים את הפולנטה עם גבינת הפרמזן והמלח.
מגישים, מעבירים את רוטב המרינרה לצד.
הביאו לרתיחה 6 כוסות מים בסיר גדול וכבד.
מוסיפים 2 כפיות מלח. מקציפים בהדרגה את קמח התירס. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה וקמח התירס רך, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -15 דקות. כבה את האש.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
![שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו]()
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.