פולנטה עם סמרטוט פטריות מעושן
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פולנטה עם סמרטוט פטריות מעושן יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 302 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שיני שום, côtes du rhône, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פולנטה עם ראגו פטריות, רגאוט פטריות עם פולנטה, ו רגאוט פטריות פולנטה וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פולנטה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ', ערבוב היטב.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד הנוזל נספג. לכסות פולנטה ולשמור חם.
כדי להכין רגאוט, בעוד פולנטה אופה, שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פטריות 1/2 כפית מלח; מבשלים 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין, צ ' ילי, אורגנו ושום. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל מתאדה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עגבניות, ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות או עד התערובת מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם.
כף רגוט מעל פולנטה; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד גבינה מתחילה להמיס.