פונדו בירה וצ'דר
פונדו בירה וצ'דר דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 623 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בירה, קמח, גבינת צ'דר בלוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. נסו פונדו בירה וצ'דר, פונדו בירה וצ'דר, ו פונדו בירה וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק חזיר טחון בסיר גדול על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר וכבר אינו ורוד.
מסננים ומסירים נקניק מהתבנית.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מוסיפים בצל ושום, ומקפיצים עד שהם רכים.
מוסיפים קמח, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה. מוסיפים חלב בהדרגה, תוך ערבוב עד להסמכה.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה נקניק, בירה ו -3 המרכיבים הבאים.
מעבירים לסיר פונדו או לסיר איטי; שמור על חום נמוך.
מגישים עם לחם צרפתי קוביות או אגסים פרוסים.
* ניתן להחליף בירה ללא אלכוהול בבירה רגילה.