פונדו קינוח מסקרפונה
פונדו קינוח מסקרפונה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תפוחים פוג'י, מסקרפונה, יין מוסקט כתום כגון essensia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו פונדו קינוח שוקולד, פונדו קינוח מוקה, ו גם קינוח קרם קרם אבוקדו מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים עוגה בשכבה אחת במחבת 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור 450 עד קלוי קלוי, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר או מחבת פונדו מעל חום גבוה, להרתיח יין עד מופחת 1/4 כוס, 6 עד 8 דקות.
להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף מסקרפונה, ומערבבים עד רותחים, על 4 דקות. מניחים מחבת על נר או על מגש חימום חשמלי.
השתמש מזלגות או שיפודי עץ דק כדי חנית עוגה ופרוסות תפוח להטביע אותם לתוך פונדו.