פונדו שוויצרי קלאסי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 59 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם 92 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פונדו שוויצרי קלאסי יכול להיות מדהים טבעוני מתכון לנסות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קוביות של לחם, גבינת gruyãre, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פונדו שוויצרי קלאסי, הפונדו השוויצרי הקלאסי, ו פונדו שוויצרי.
הוראות
לשפשף בתוך סיר כבד 4 ליטר עם הצדדים לחתוך של שום דוחף לחלץ את המיץ כמו שאתה עובד. זרוק שום.
מוסיפים את היין לסיר ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון. אל תרתיח את היין.ליצור תרחיף על ידי ערבוב יחד קורנפלור וקירש בכוס, עד משחה חלקה נוצרת.בהדרגה להוסיף גבינה לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן בתבנית זיגזג, לא תנועה מעגלית. אחרת הגבינה תהיה כדור למעלה ויהיה קשה לעבוד עם. להיזהר לא לתת לו להרתיח לבשל את הגבינה הוא פשוט נמס שמנת. מערבבים תערובת קורנפלור שוב לתוך פונדו. להביא פונדו לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, 6 עד 8 דקות.
העברה לסיר פונדו להגדיר מעל להבה ומגישים עם לחם לטבילה.