קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פונדוטה

פונדוטה
פונדוטן היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 46 גרם שומן ובסך הכל 504 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם כמהין, לחם פריך, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 37% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .

הוראות

1
מניחים חלב, שמנת וגבינה בסיר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים חמאה במחבת פונדו ועל אש בינונית, טורפים פנימה תערובת גבינה וחלב, מבלי לתת לרתיחה, כף בכל פעם. לאחר שהוספה כל הגבינה, מסירים מהאש וטורפים פנימה חלמונים, בזה אחר זה. מתבלים בפלפל לבן ומגלחים כמהין לבנות מעל הסיר. טובלים בלחם ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
למחרת, מביאים לרתיחה ומגישים בקערות רדודות על לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים את Parmigiano בצד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano