פונדוטה
פונדוטן היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 46 גרם שומן ובסך הכל 504 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם כמהין, לחם פריך, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 37% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
מניחים חלב, שמנת וגבינה בסיר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.
מניחים חמאה במחבת פונדו ועל אש בינונית, טורפים פנימה תערובת גבינה וחלב, מבלי לתת לרתיחה, כף בכל פעם. לאחר שהוספה כל הגבינה, מסירים מהאש וטורפים פנימה חלמונים, בזה אחר זה. מתבלים בפלפל לבן ומגלחים כמהין לבנות מעל הסיר. טובלים בלחם ונהנים.
למחרת, מביאים לרתיחה ומגישים בקערות רדודות על לחם קלוי.
מפזרים את Parmigiano בצד השולחן.