פונטינה אפויה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, עלי טימין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פונטינה אפויה, פונטינה אפויה, ו אפוי Fontinan Orzo.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המטגן ומניחים את מתלה התנור 5 אינץ ' מהחום.
להפיץ את קוביות של פונטינה באופן שווה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
מערבבים את השום, הקורנית והרוזמרין ומפזרים אותו על הגבינה ושמן זית.
מפזרים את המלח והפלפל ומניחים את המחבת מתחת למחבת למשך 6 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת ומתחילה להשחים.
מגישים את fontina אפוי בסגנון משפחתי - ישר מהתנור במחבת ברזל יצוק עם חתיכות פריך של לחם לכולם לטבול.