פונטינה מק עם סקווש ומרווה
Fontina Mac עם סקווש ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פונטינה, מלח, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו דלעת מתובלת סקווש, פטריות חמאה שום ונאצ'וס פונטינה עם מרווה פריכה, מרווה Fontina Focaccia, ו עוף צדפות עם מרווה וגבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. על גיליון אפייה מצופה נייר קלף, לעצב פרמזן לתוך סיבובים 82 אינץ'.
אופים עד הזהב, 10 דקות; להסיר מן הסדין כדי מגניב. לבשל פסטה asdirected על החבילה; להפריש. במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס 2 כפיות חמאה.מבשלים עלי מרווה שלמים עד פריך, 45 שניות.
מעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת, בהזמנת חמאה. באותו מחבת על חום בינוני, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה.
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד חום בהיר, 1 דקה. לאט לאט להקציף בחלבובשל, 5 דקות.
מוסיפים דלעת, שום, חמאה שמורות ומלח. כיסוי; מבשלים untilsquash הוא רך מאוד, 25 דקות. במעבד מזון, תערובת סקווש פירה. בסיר overmedium-חום נמוך, מחית סקווש חום, פונטינה, שוויצרי, מרווה קצוצה קאיין; גבינת stiruntil נמס. מערבבים בפסטה.
מגישים עם צ ' יפס פרמזן ועלים מרווה.