קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

פונטינה פולנטה רכה

פונטינה פולנטה רכה
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פולנטה עם פונטינאן ותרד, פולנטה עם פונטינאן וביצים, ו גרטן פולנטה עם פטריות ופונטינה.

הוראות

1
בסיר כבד שלבו את הציר והשמנת והביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מקציפים פנימה את הפולנטה והסולת ומבשלים על אש נמוכה כ -20 עד 30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהגרגירים רכים. מקפלים פנימה את הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מגישים מיד או שומרים.
5
כדי לעודד פולנטה לצאת בצורה נקייה מהמחבת, מבשלים על אש בינונית. העבירו מרית או כף עץ סביב דפנות התבנית כדי לנקות את הפולנטה. אין לערבב, אלא להמתין ולצפות מספר שניות עד שמתחילה להיווצר בועה גדולה ודוחפת את הפולנטה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים מיד לתוך צלחת חמה.
7
ניתן להכין את הפולנטה קדימה ולחמם מחדש: מוסיפים 1/4 עד 1/2 כוס מים או ציר, מכסים את הכלי ומחממים במיקרוגל או על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
8
מקציפים היטב לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
לפולנטה שולחנית: הגדר 1 או 2 קוביות קצבים נקיות ולא מטופלות או קרשי חיתוך או הנח קלף או נייר קצבים מעל שולחן.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
יוצקים את הפולנטה החמה על השולחן מול האורחים. מעבירים קערות של רטבים ומערבבים. כל אורח מתערבב בתוספות שלו ואוכל מיד מהשולחן!
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)