פונטינה, תרד, וקרפ בצל
גשו לסופר וקנו בצל, זרעי קימל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: גביני פונטינה בצל קרמל וצ'וריסו תרד + פיצה ארטישוק, בצל ירוק ו Fontinan Arancini, ו פיצה גזר עם פונטינן ובצל אדום.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני, לשלב 1 כף חמאה, בצל, קימל, ו 1/2 כוס מים. מכסים ומערבבים מדי פעם עד בצל הם רפויים מאוד, 10 עד 15 דקות (להוסיף עוד כמה כפות מים אם הנוזל מתאדה לפני בצל מוכנים), ואז לחשוף ומערבבים לעתים קרובות עד מתאדה נוזל.
להוסיף 2 1/2 כוסות של גבינה ומלח לפי הטעם; לערבב היטב.
להניח קרפים מעט בנפרד על הדלפק, בצד החיוור למעלה. כפית כמויות שוות של תרד מילוי מרכז crpes; רול כדי לצרף.
הגדר קרפים מלאים, תפרים למטה זה לצד זה, בתבשיל 3 ליטר רדוד חמאה (9 על 13 ב.).
אופים בתנור רגיל 375 או תנור הסעה 350 עד חם במרכז, 15 עד 20 דקות.
מפזרים את שאר הגבינה ברצועה במורד מרכז הקרפים. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס, כ -3 דקות. עם מרית רחבה, להעביר קרפים צלחות.