קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פונץ פירות האי

פונץ פירות האי
פונץ פירות אי יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ גרנדין, מיץ תפוזים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו משקה זול. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונץ פירות האי, פונץ ' חלב האי שון, ו Rhum-Tini (האי Ti-Punch) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקנקן; מערבבים היטב, וצינה. למלא 4 כוסות עם תערובת מיץ תפוזים. לאט לאט לשפוך 1 1/2 כפיות סירופ גרנדין למטה בתוך כל כוס (לא לערבב לפני ההגשה).
מרכיבים שתצטרך
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2
הערה: עבור אגרוף ללא אלכוהול, להשמיט רום, ולהשתמש 2 1/2 כוסות מיץ תפוזים 1/4 כוסות מיץ אננס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אגרוףאגרוף
דבש הדריםדבש הדרים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.