קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

פוסין לבנוני עם פילאף חציל מתובל

פוסין לבנוני עם פילאף חציל מתובל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: חציל לבנון (חציל לבנוני), אורז לבנוני Pilaf, ו אורז לבנוני Pilaf.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את החציל ב 1 כף של השמן עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
יוצקים לתוך פח קלייה גדול, ואז לדחוף את הצדדים של הפח כדי להפוך את החלל עבור פוסינים. לשפשף קצת שמן על העור של הפוסינים, מפזרים את הצביטות של allspice, מלח והרבה פלפל שחור, פופ עלה דפנה בתוך כל ציפור, ואז צולים במשך 35 דקות. (להשאיר לבשל במשך כ 10 דקות לפני שאתה מתחיל פילאף אז הם מוכנים באותו הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
כדי להפוך את pilaf, לחמם את השמן 1 כף הנותרים במחבת בינונית ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות עד הזהב. טיפ באורז וצנוברים, מערבבים בערך 1 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים, כולל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את המניה, מערבבים את דומדמניות, ואז מכסים את המחבת ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
קח את המכסה את המחבת, להוסיף את העגבניות, נענע ושמיר, ואז לכסות ולבשל 2-3 דקות יותר עד המניה נספגה והאורז הוא רך. להפריש, מכוסה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, לאחר הפוסינים היו 35 דקות שלהם, לטפטף את מולסה רימונים עליהם ולהחזיר אותם לתנור במשך 10 דקות יותר עד שהם והחצילים הם מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שים את הפוסינים בצד לנוח לכמה דקות בזמן שאתה זורק את החציל לתוך הפילאף.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
מגישים את הפוסינים שלמים, או חלק ומגישים על גבי פילאף. לפזר עם שמיר ועלי נענע, ומפזרים עם סומק קטן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
סומאקסומאק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו