זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: חציל לבנון (חציל לבנוני), אורז לבנוני Pilaf, ו אורז לבנוני Pilaf.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק את החציל ב 1 כף של השמן עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
3
יוצקים לתוך פח קלייה גדול, ואז לדחוף את הצדדים של הפח כדי להפוך את החלל עבור פוסינים. לשפשף קצת שמן על העור של הפוסינים, מפזרים את הצביטות של allspice, מלח והרבה פלפל שחור, פופ עלה דפנה בתוך כל ציפור, ואז צולים במשך 35 דקות. (להשאיר לבשל במשך כ 10 דקות לפני שאתה מתחיל פילאף אז הם מוכנים באותו הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
כדי להפוך את pilaf, לחמם את השמן 1 כף הנותרים במחבת בינונית ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות עד הזהב. טיפ באורז וצנוברים, מערבבים בערך 1 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים, כולל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את המניה, מערבבים את דומדמניות, ואז מכסים את המחבת ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קח את המכסה את המחבת, להוסיף את העגבניות, נענע ושמיר, ואז לכסות ולבשל 2-3 דקות יותר עד המניה נספגה והאורז הוא רך. להפריש, מכוסה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בינתיים, לאחר הפוסינים היו 35 דקות שלהם, לטפטף את מולסה רימונים עליהם ולהחזיר אותם לתנור במשך 10 דקות יותר עד שהם והחצילים הם מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שים את הפוסינים בצד לנוח לכמה דקות בזמן שאתה זורק את החציל לתוך הפילאף.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
9
מגישים את הפוסינים שלמים, או חלק ומגישים על גבי פילאף. לפזר עם שמיר ועלי נענע, ומפזרים עם סומק קטן, אם אתה רוצה.