קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

פוסין לבנוני עם פילאף חציל מתובל

פוסין לבנוני עם פילאף חציל מתובל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: חציל לבנון (חציל לבנוני), אורז לבנוני Pilaf, ו אורז לבנוני Pilaf.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק את החציל ב 1 כף של השמן עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
3
יוצקים לתוך פח קלייה גדול, ואז לדחוף את הצדדים של הפח כדי להפוך את החלל עבור פוסינים. לשפשף קצת שמן על העור של הפוסינים, מפזרים את הצביטות של allspice, מלח והרבה פלפל שחור, פופ עלה דפנה בתוך כל ציפור, ואז צולים במשך 35 דקות. (להשאיר לבשל במשך כ 10 דקות לפני שאתה מתחיל פילאף אז הם מוכנים באותו הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
כדי להפוך את pilaf, לחמם את השמן 1 כף הנותרים במחבת בינונית ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות עד הזהב. טיפ באורז וצנוברים, מערבבים בערך 1 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים, כולל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את המניה, מערבבים את דומדמניות, ואז מכסים את המחבת ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קח את המכסה את המחבת, להוסיף את העגבניות, נענע ושמיר, ואז לכסות ולבשל 2-3 דקות יותר עד המניה נספגה והאורז הוא רך. להפריש, מכוסה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בינתיים, לאחר הפוסינים היו 35 דקות שלהם, לטפטף את מולסה רימונים עליהם ולהחזיר אותם לתנור במשך 10 דקות יותר עד שהם והחצילים הם מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שים את הפוסינים בצד לנוח לכמה דקות בזמן שאתה זורק את החציל לתוך הפילאף.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
מגישים את הפוסינים שלמים, או חלק ומגישים על גבי פילאף. לפזר עם שמיר ועלי נענע, ומפזרים עם סומק קטן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
סומאקסומאק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו