זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: חציל לבנון (חציל לבנוני), אורז לבנוני Pilaf, ו אורז לבנוני Pilaf.
יוצקים לתוך פח קלייה גדול, ואז לדחוף את הצדדים של הפח כדי להפוך את החלל עבור פוסינים. לשפשף קצת שמן על העור של הפוסינים, מפזרים את הצביטות של allspice, מלח והרבה פלפל שחור, פופ עלה דפנה בתוך כל ציפור, ואז צולים במשך 35 דקות. (להשאיר לבשל במשך כ 10 דקות לפני שאתה מתחיל פילאף אז הם מוכנים באותו הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
כדי להפוך את pilaf, לחמם את השמן 1 כף הנותרים במחבת בינונית ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות עד הזהב. טיפ באורז וצנוברים, מערבבים בערך 1 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים, כולל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות