פוסינים קלויים עם מלית חיטה ירוקה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח, דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שאריות " פסטה קישואים (הכוללת שעועית ירוקה שום & טבעוני מלא חיטה), פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, ו מילוי חיטה מלאה עם דובדבנים יבשים ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים חיטה בקערה של מים קרים, ברפרוף את כל פסולת שצפה על פני השטח ולהחליף מים פעמיים, 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חיטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לנקז היטב מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לבשל חיטה, חשופה, בסיר 3-4 ליטר של מים רותחים מומלחים, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז היטב מסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חיטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד חיטה רותחת, לבשל בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450°f. לשטוף פוסינים בפנים ובחוץ ולייבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך.
3
מפזרים מלח ופלפל בתוך ומחוץ לציפורים, ואז למלא כל חלל גוף עם מילוי 1/2 כוס. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה קטנה לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן להפריש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולסדר poussins, ללא צפיפות, על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
המברשת מומסת חמאה בנדיבות על פוסינים, שומר את השארית לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
פוסינים צלויים, צולים מדי פעם, עד לזהב עמוק, 30 עד 35 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס לירך (הימנעות מעצם) רושם 82°, ולתוך המילוי,165, כ-10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים פוסינים למגש, שומרים מחבת, ומכסים באופן רופף בנייר כסף. לחמם מילוי שמור בתנור בעת ביצוע jus.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר מתלה מחבת ולהטות פאן כך שומן ומיצים מצטברים בפינה אחת. בזהירות כפית את כמעט כל השומן. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים; להוסיף מרק ומים מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לסיר 1-2-ליטר ומבשלים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, 3 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים מיץ לימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז יוצקים את jus דרך מסננת משובחת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חותכים את החוט ומגישים poussins עם jus ומילוי נוסף.