קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה
פוסינים קלויים עם מלית חיטה ירוקה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח, דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שאריות " פסטה קישואים (הכוללת שעועית ירוקה שום & טבעוני מלא חיטה), פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, ו מילוי חיטה מלאה עם דובדבנים יבשים ופקאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים חיטה בקערה של מים קרים, ברפרוף את כל פסולת שצפה על פני השטח ולהחליף מים פעמיים, 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז היטב מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לבשל חיטה, חשופה, בסיר 3-4 ליטר של מים רותחים מומלחים, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז היטב מסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בעוד חיטה רותחת, לבשל בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חיטהחיטה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים כוסברה, זנגביל, קינמון, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר; מערבבים לחיטה מנוקזת עם דומדמניות וצנוברים. מלית מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
חיטהחיטה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450°f. לשטוף פוסינים בפנים ובחוץ ולייבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך.
3
מפזרים מלח ופלפל בתוך ומחוץ לציפורים, ואז למלא כל חלל גוף עם מילוי 1/2 כוס. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה קטנה לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן להפריש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולסדר poussins, ללא צפיפות, על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
המברשת מומסת חמאה בנדיבות על פוסינים, שומר את השארית לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
פוסינים צלויים, צולים מדי פעם, עד לזהב עמוק, 30 עד 35 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס לירך (הימנעות מעצם) רושם 82°, ולתוך המילוי,165, כ-10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים פוסינים למגש, שומרים מחבת, ומכסים באופן רופף בנייר כסף. לחמם מילוי שמור בתנור בעת ביצוע jus.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר מתלה מחבת ולהטות פאן כך שומן ומיצים מצטברים בפינה אחת. בזהירות כפית את כמעט כל השומן. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים; להוסיף מרק ומים מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לסיר 1-2-ליטר ומבשלים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, 3 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים מיץ לימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז יוצקים את jus דרך מסננת משובחת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חותכים את החוט ומגישים poussins עם jus ומילוי נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
* זמין ב kalustyans.com.