פופס בירה שחור ושזוף
פופס בירה שחור ושזוף דורש כ 11 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. והוא מספק כ 14 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בירה עלא חום, קצפת, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האב. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו פופס בירה שחור ושזוף, חתול שחור פופס, ו בראוניז שחור-לבן קופץ (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את שכבת שיזוף, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, בירה אייל חום 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז. מחלקים תערובת בין ארבעה עשר כוסות נייר 5-עוז (כ 1/4 כוס כל). כיסוי עם רדיד; להכניס מקל מלאכה (מקל עץ שטוח עם קצוות עגולים) דרך לסכל למרכז הפופ. להקפיא 3 עד 4 שעות או עד קפוא.
כאשר השכבה הראשונה קפואה, לעשות שכבה שחורה. כדי להפוך את השכבה השחורה, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, הבירה סטאוט, סירופ שוקולד ו 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז.
יוצקים תערובת על שכבה קפואה. להחזיר לסכל כדי פופס כדי לעזור מקלות תמיכה. להקפיא כ 8 שעות או עד קפוא לפני ההגשה. חנות שאריות פופס מכוסה במקפיא.