פופס קרם כתום
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם קצפת, צבע מאכל, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-43 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת פופס כתומה, פופס קרם כתום, ו מנדרין כתום קרם פופס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 1/4 כוסות גלידה, מיץ תפוזים להתרכז, הבא 3 מרכיבים (באמצעות צבע מאכל צהוב) בקערה גדולה, ערבוב עד צבעים להתמזג. מקציפים קרם עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; לקפל וניל. מקפלים תערובת קצפת לתוך 1 1/4 כוסות גלידת וניל.
מחלקים חצי גלידה בטעם תפוז בין 20 (2-אונקיה) תבניות פופ קרח. למעלה עם מכסה. להקפיא 30 דקות או עד סט. לחשוף ולמעלה כל מנה עם תערובת גלידת וניל; למעלה עם מכסה. הכנס מקל מלאכה למרכז של כל עובש; להקפיא 45 דקות או עד שנקבע. לחשוף ולמעלה כל מנה עם הנותרים גלידה בטעם כתום. להקפיא לפחות 4 שעות או עד קפוא לחלוטין.