פופקורן וניל מתובל חם
המתכון חם מתובל וניל פופקורן יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 15 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 61 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. ראש לחנות ולקחת שמן קוקוס, סוכר מגורען, מלח שולחן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם, פופקורן וניל, ו פופקורן מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הסוכר, המלח והקינמון בקערה קטנה ומניחים בצד.
הניחו נייר אפייה מסגרת או שקית נייר גדולה על משטח העבודה.
מחממים את שמן הקוקוס בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי על אש בינונית למשך 1 דקה.
מוסיפים 2 גרעיני פופקורן. ברגע שהם קופצים, מוסיפים את זרעי הווניל המגורדים ומערבבים. מערבבים מיד את גרעיני הפופקורן שנותרו, ממתינים 10 שניות ואז מערבבים במהירות את תערובת הסוכר-קינמון. מכסים את הסיר ומשאירים את המכסה מעט מעוקל (ופונה מכם) כדי לאפשר לאדים להימלט. השתמש בכפפות לתנור כדי להגן על הידיים שלך כשאתה מנער את הסיר כל הזמן מעל המבער. המשך לרעוד עד שרוב הפופקורן צץ ואתה שומע 1 עד 2 שניות בין פופס.
מיד לכבות את החום, לחשוף את הסיר, בזהירות לזרוק את הפופקורן על גיליון אפייה או לתוך שקית הנייר.
בואו להתקרר לפחות 5 דקות לפני האכילה(היזהרו-הסוכר הופך את הפופקורן לחם במיוחד!).
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוז נוצץ ויין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קיר-יאני אקקי נוצץ רוז. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -22 דולר.
![קיר-יאני אקקי רוז נוצץ]()
קיר-יאני אקקי רוז נוצץ
עמוק בהיר עלה צבע. בועות מוגזמות המצביעות על הריחות הנפלאים של שינומברו. זוג מעולה עם מטבח ים תיכוני, מנות מתובל של המטבח האסייתי ודגים שמנוני. ניתן ליהנות ממנו גם כאפריטיף או לאחר ארוחה.