פופקורן עם בוטנים ופקאן קרמל
לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. נסו קרמל בוטנים פופקורן ריבועים, פופקורן קרמל חמאת בוטנים בריא, ו עוגיות פופקורן עם חמאת בוטנים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F. להכין תבנית אפייה על ידי ריסוס זה עם תרסיס קנולה.
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את החמאה, פקאן ובוטנים.
לטגן עד האגוזים להיות ריחני, על 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הקרמל ותמצית הוניל וממשיכים לבשל נמוך עד שהקרמל מתחיל להתעבות, עוד 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפופקורן ומערבבים למעיל לחלוטין עם רוטב הקרמל.
הסר את פופקורן מהחום ולהפיץ אותו לתוך 1 אפילו שכבה על הסדין מוכן.
מניחים את הסדין בתנור ומבשלים 20 דקות.
הסר מהתנור, מפזרים מלח ים ולתת מגניב. לשבור את פופקורן עם כף ומגישים סגנון משפחתי בקערה גדולה.