פופקורן פריז
פופקורן פריז יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 283 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא עובד מצוין כמתכון ראשוני. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש גרעיני פופקורן, שמן זית, עלי טרגון ושמן צמחי. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . ציון זה די גרוע. מתכונים דומים: פופקורן שוקולד , פופקורן Freaky Hot Wing וגלידת פופקורן .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש נמוכה.
הוסיפו מספיק שמן צמחי כדי לצפות את תחתית הסיר, כ-2 כפות.
הוסיפו גרגיר או שניים של פופקורן לשמן בזמן שהוא מתחמם. לאחר שהגרעינים קופצים, הוסיפו את התירס הנותר וכסו במכסה. נערו את הסיר בזמן שהגרעינים קופצים. זה ימנע מהם להתייצב בתחתית הסיר ולהישרף. המשיכו לנער עד שכל התירס יתפוצץ.
מוציאים את הפופקורן לקערה גדולה.
מזלפים שמן זית כתית מעולה, מתבלים בתיבול גבינת פריז ומערבבים.
ערבבו את כל החומרים יחד בקערה קטנה.