תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פופקורן שביר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סודה לשתייה, פופקורן, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פופקורן שקדים פריכים, קלסי שוקולד פופקורן שביר, ו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו גיליון אפייה עם לסכל; לסכל מעיל עם תרסיס בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים פופקורן בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. לרסק פופקורן באמצעות פטיש בשר או מערוך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מערבבים סוכר, סירופ ומים בסיר בינוני על אש בינונית. לבשל 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן. מבשלים, ללא ערבוב, עד רשם מדחום ממתקים 270 (כ 8 דקות). מערבבים ב מולסה וחמאה; מבשלים עד רושמים מדחום 290 (כ 5 דקות). מוסיפים סודה לשתיה, וניל ומלח. מערבבים פופקורן לתוך תערובת סירופ רותח. עובד במהירות, לשפוך תערובת פופקורן על מחבת מוכן; להפיץ עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות כף עץ מצופה ספריי בישול. מגניב לחלוטין; לשבור לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
4 כוסות קמח חיטה
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הערה: לאחסן שביר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.