קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות4
מגזין

פופקורן שוקולד לבן מאלט עם ביצי רובין

פופקורן שוקולד לבן מאלט עם ביצי רובין
המתכון של פופקורן שוקולד לבן מאלט עם ביצי רובין יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כ -45 דקות . תמורת 43 אגורות למנה , תקבלו ארוחה שמגישה 32. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 123 קלוריות . גשו לסופר וקנו אבקת חלב מאלט, פופקורן מוקפץ, כדורי חלב מאלט ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 18% . מתכונים דומים: מייפל שוקולד צ'יפס מומלח רובין ביצת עוגיות , מטבל עוגת גבינה ביצת רובין , ועוגיות פודינג שוקולד עם מיני רובין ביצי .

הוראות

1
מרפדים נייר אפייה בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים פופקורן, פתיתי תירס וכדורי חלב מאלט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
קורנפלקסקורנפלקס
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים שוקולד לבן בקערה המתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל עד שהשוקולד הלבן נמס לחלוטין, תוך ערבוב לאחר כל מרווח של דקה. מערבבים אבקת חלב מותכת וקיצור דרך השוקולד הלבן המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את תערובת השוקולד הלבן על תערובת הפופקורן; לזרוק לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
5
מורחים את תערובת הפופקורן על תבנית האפייה המוכנה. מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות. מפרקים ומאחסנים בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.