פוקצ'ה זית עם מטבל פלפל קלוי
אם יש לכם פלפלים קלויים, שמן זית, יכול homestyle כיכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו פוקצ'ה זית עם מטבל פלפל קלוי, פלפל קלוי ופיצת זית, ו פלפל קלוי, זית, וצלפים קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תחתית גריז רק של 15x10x1 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף שמן זית.
הסר בצק פחית; בזהירות לפרוש בצק.
מקום זה לצד זה במחבת משומנת.
עם קצות אצבעות, לעשות חריצים על שני החצאים.
מברשת 1 כף השמן הנותר על כל חצי בצק.
מפזרים זיתים; הקש קלות לתוך הבצק
מפזרים באופן שווה עם רוזמרין ואורגנו.
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
הסר focaccia מחבת; מקום על מתלה חוט. מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, לשלב גבינת שמנת ופלפלים קלויים; תהליך עד חלקה.
חותכים כל פוקצ ' ה בחצי אורך; לחתוך כל חצי לרוחב לרצועות 8.
מניחים רצועות על מגש הגשה עם מטבל.