פוקצ'ה ירקות וגבינה
פוקצ'ה ירקות וגבינה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 144 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, אורגנו, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו פוקצ'ה ירקות, פוקצ'ה ירקות בגריל, ו כריך פוקצ'ה ירקות איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הניחו את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. אגרוף בצק למטה.
להתגלגל לתוך 13-ב. איקס 9-ב. מלבן; העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
לציפוי מברישים בצק בשמן זית; מפזרים בזיליקום.
שכבה עם העגבניות, הבצל והברוקולי; מפזרים מלח, פלפל וגבינת פרמזן. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20 דקות.
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים 10-15 דקות יותר או עד להזהבה והגבינה נמסה.