קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פוקצ'ה ממולאים בטלג' יו ופנצ'טה

פוקצ'ה ממולאים בטלג' יו ופנצ'טה
פוקצ'ה ממולאת בטלג' יו ופנצ'טה עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, מלח ים פתית, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו Taleggio עם ענבים רוזמרין על פוקצ'ה, המבורגר עם טלג'יו, פנקטן ובצל-חרדל רליש, ו רוזמרין פוקצ'ה מלית עם פנצ' טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם באמצעות שמרים טריים, לשים את השמרים, קמח 1/3 כוסות מים קרים בקערה של מערבל לעמוד. אם באמצעות שמרים יבשים פעילים, לשים 1 1/3 כוסות מים ברז חמים (כ 110ºF) בקערה של מערבל עמדה, לערבב את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות עד קצף; ואז להוסיף את הקמח.באמצעות הוו בצק, לערבב על מהירות נמוכה במשך 2 עד 3 דקות. לעבור למהירות בינונית, להוסיף את המלח ואת הזרם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
שמרים טרייםשמרים טריים
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
2
מערבבים עד שהבצק חלק ומשיי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.שמן חצי גיליון מחבת (11 x 14 אינץ ' מסגרת אפייה), ולאחר מכן להקיש את הבצק ולהפוך אותו על מחבת משומנת. מקפלים את הבצק על עצמו בשלישים, ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות. אגרוף למטה את הבצק, לקפל אותו על עצמו בשלישים שוב ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
מחבתמחבת
4
חותכים את הבצק לחצי ולוחצים חצי מהבצק לתוך תבנית האפייה כך שהוא בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מגלגלים את הבצק המגוהץ ומניחים בצד. שמן מחדש את המחבת ולחץ על החצי השני של הבצק לתוך המחבת כך שהוא בעובי של 1/4 אינץ'. לפזר את הגבינה ואת pancetta על הבצק במחבת, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצה. פורסים את החצי השני של הבצק על הגבינה והפנצ ' טה וצובטים את הקצוות כדי לאטום. גומות פני השטח בכל רחבי עם קצות האצבעות שלך ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות.מחממים התנור ל 260°. הפעל הסעה במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
גבינהגבינה
בצקבצק
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
לטפטף את החלק העליון של פוקצ ' ה עם שמן זית ומפזרים על מלח פתיתי ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן זיתשמן זית
פוקצ ' הפוקצ ' ה
מלחמלח
7
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו להתקרר במחבת על מתלה חוט לחתוך לריבועים 3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.נסה את המתכונים האיטלקיים האלה על רפובליקת מזון: מיני פוקצ ' ה עם מתכון טפנד
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ממרח זיתיםממרח זיתים
10
איטלקית 101: מתכון אנטיפסטו מסורתי
11
מתכון פשטידת בשר איטלקי
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.