פוקצ'ה ממולאים בטלג' יו ופנצ'טה
פוקצ'ה ממולאת בטלג' יו ופנצ'טה עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, מלח ים פתית, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו Taleggio עם ענבים רוזמרין על פוקצ'ה, המבורגר עם טלג'יו, פנקטן ובצל-חרדל רליש, ו רוזמרין פוקצ'ה מלית עם פנצ' טה (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות שמרים טריים, לשים את השמרים, קמח 1/3 כוסות מים קרים בקערה של מערבל לעמוד. אם באמצעות שמרים יבשים פעילים, לשים 1 1/3 כוסות מים ברז חמים (כ 110ºF) בקערה של מערבל עמדה, לערבב את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות עד קצף; ואז להוסיף את הקמח.באמצעות הוו בצק, לערבב על מהירות נמוכה במשך 2 עד 3 דקות. לעבור למהירות בינונית, להוסיף את המלח ואת הזרם בשמן זית.
מערבבים עד שהבצק חלק ומשיי, כ -10 דקות.
להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.שמן חצי גיליון מחבת (11 x 14 אינץ ' מסגרת אפייה), ולאחר מכן להקיש את הבצק ולהפוך אותו על מחבת משומנת. מקפלים את הבצק על עצמו בשלישים, ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות. אגרוף למטה את הבצק, לקפל אותו על עצמו בשלישים שוב ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות נוספות.
חותכים את הבצק לחצי ולוחצים חצי מהבצק לתוך תבנית האפייה כך שהוא בעובי של 1/4 אינץ'.
מגלגלים את הבצק המגוהץ ומניחים בצד. שמן מחדש את המחבת ולחץ על החצי השני של הבצק לתוך המחבת כך שהוא בעובי של 1/4 אינץ'. לפזר את הגבינה ואת pancetta על הבצק במחבת, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצה. פורסים את החצי השני של הבצק על הגבינה והפנצ ' טה וצובטים את הקצוות כדי לאטום. גומות פני השטח בכל רחבי עם קצות האצבעות שלך ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות.מחממים התנור ל 260°. הפעל הסעה במידת האפשר.
לטפטף את החלק העליון של פוקצ ' ה עם שמן זית ומפזרים על מלח פתיתי ופלפל שחור טחון טרי.
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה חוט לחתוך לריבועים 3 אינץ'.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.נסה את המתכונים האיטלקיים האלה על רפובליקת מזון: מיני פוקצ ' ה עם מתכון טפנד
איטלקית 101: מתכון אנטיפסטו מסורתי