פוקצ'ה עגבניות וברי
פוקצ'ה עגבניות וברי עשויה להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. מתכון זה משמש 12. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מים, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק-ברי פוקצ'ה, פוקצ'ה עגבניות, ו פוקצ'ה עגבניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן, מחממים את המים ו 1/4 כוס שמן ל 120 -130 -130 -13.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפיחה של 20 דקות.
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. אגרוף בצק למטה. לחץ לתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
בקערה קטנה שלבו עגבניות, שום, תיבול איטלקי ושמן שנותר.
מורחים על בצק; למעלה עם גבינה.
אופים 25-30 דקות או עד להזהבה.