פוקצ'ה עם שום בגריל
המתכון פוקצ'ה עם שום בגריל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 226 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם פוקצ'ה עגול, נורות שום, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, פוקצ'ה שום קלוי, ו שום-טימין פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. לקלף שכבות loose דמוי נייר מן נורות שום, אבל לא להפריד שיני.
מניחים כל נורה שום על 18 אינץ ' מרובע של רדיד כבד חובה.
מברשת עם שמן; מפזרים קורנית. לעטוף נורות בצורה מאובטחת בנייר כסף.
כיסוי וגריל שום 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 25 עד 35 דקות או עד שיני שום רכים מאוד.
הוסף פוקצ ' ה לצד של גריל במשך 8 עד 10 דקות האחרונות של צלייה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב. כדי לשרת, לסחוט שום מתוך שיני הפרט על פרוסות פוקצ ' ה.