פוקצ'ה תפוחי אדמה
מתכון תפוחי אדמה פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו רוזמרין תפוחי אדמה פוקצ'ה, פוקצ'ה בטטה, ו פוקצ'ה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמרים, הסוכר והחלב בקערה של מערבל כבד מצויד וו בצק.
מוסיפים 1/2 כוס הקמח. מערבבים היטב, מכסים במגבת, ולתת לנוח במקום חם במשך 25 דקות.
מערבבים בשמן זית, מלח, וכוס 1 של קמח, עד משולב היטב.
מוסיפים את הקמח הנותר, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק שומר על הקרס. זה צריך להישאר רך ודביק מעט. המשך לערבב כ 6 דקות, או עד הבצק הוא חלק וגמיש.
הסר מהקערה, לעצב את הבצק לכדור, לשטח מעט, ולשים לתוך קערה משומנת. הפעל למעיל. מכסים את הקערה במגבת ומניחים אותה במקום חם במשך כשעה, כדי לתת לבצק לעלות עד להכפלה.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיף את pancetta ומבשלים לאט עד פריך מאוד.
להסיר מגבות נייר לניקוז. שמור את pancetta ושומן בנפרד.
שים את תפוחי האדמה במים מלוחים קרים, לכסות, ולהביא לרתיחה. לבשל על 8 דקות, או עד מכרז.
מסננים היטב ומניחים בקערה.
יוצקים את השומן pancetta מעל תפוחי אדמה חמים, להוסיף את pancetta crisped, 1 כפית רוזמרין, מלח ופלפל לפי הטעם, ואת גרידת לימון. לזרוק היטב ולהניח בצד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. שמן תבנית אפייה.
קמח קלות את הבצק ומכה אותו. להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש קלות עד חלקה.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 12 על ידי 10 אינץ'.
מברשת את כל עודף קמח ולהעביר את גיליון אפייה משומן.
מברישים את הבצק בשמן זית ועוזבים לעלות במשך 30 דקות.
מפזרים את תערובת תפוחי האדמה על הבצק ולחץ אותו עם שטוח של היד שלך. לחץ את האצבעות לתוך הבצק כדי לעשות חריצים מרווחים באופן שווה על פני השטח, להיזהר לא לנקב או לקרוע את הבצק. לפזר את רוזמרין הנותרים על הבצק.
אופים במשך כ 25 דקות, עד תפוחי האדמה הם חום זהוב ואת הלחם הוא פריך על הקרקעית.
בואו להתקרר במחבת לטמפרטורת החדר.
חותכים לריבועים, "אצבעות", או משולשים לשרת.