קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פורטבלה בגריל עם קוסקוס

פורטבלה בגריל עם קוסקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Portabellas בגריל עם קוסקוס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 205 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם קולי פלפל, פלפל טרי, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Portabellas ממולא בגריל, טונה בגריל עם רטטוי בגריל קוסקוס ופסטו מפורק, ו מוצרלה Portabellas.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את כל הגבעולים מכובעי פטריות; בעדינות לשטוף כובעים ולנקז היטב. יש לשטוף בצל ירוק; לקצץ ולהשליך את הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מברשת חלקים הצדדים של כובעי פטריות ואת בצל ירוק עם תערובת שמן.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
להניח פטריות, צד חלק למטה, בצל ירוק על גריל מעל גחלים חמות או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה אם באמצעות ברביקיו גז. הפעל בצל לפי הצורך עד השחמה קלה מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות בסך הכל. עם מלקחיים, העבר לצלחת. מבשלים פטריות בלי להסתובב עד שהם רפויים ולהתחיל לשחרר את המיצים שלהם, 3 עד 5 דקות. עם מרית רחבה, העברה, צד חלק למטה, למחבת אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
טפטוף פטריות באופן שווה עם חומץ ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
הוסף 1/4 כוס ירק המניה למחבת. מכסים ואופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד חם, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא הנותרים 1/2 גביע לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. לכסות ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות. קוסקוס עם מזלג. אם זה נראה יבש מדי, מערבבים ב 3 עד 5 כפות נוזל מכובעי פטריות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
הגדר פטריות, צד חלק למטה, על צלחות. למעלה באותה מידה עם קוסקוס. כפית פלפל coulis באותה מידה סביב פטריות ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)