פורטבלה בגריל עם קוסקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Portabellas בגריל עם קוסקוס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 205 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם קולי פלפל, פלפל טרי, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Portabellas ממולא בגריל, טונה בגריל עם רטטוי בגריל קוסקוס ופסטו מפורק, ו מוצרלה Portabellas.
הוראות
לקצץ ולהשליך את כל הגבעולים מכובעי פטריות; בעדינות לשטוף כובעים ולנקז היטב. יש לשטוף בצל ירוק; לקצץ ולהשליך את הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים שמן זית ומיץ לימון.
מברשת חלקים הצדדים של כובעי פטריות ואת בצל ירוק עם תערובת שמן.
להניח פטריות, צד חלק למטה, בצל ירוק על גריל מעל גחלים חמות או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה אם באמצעות ברביקיו גז. הפעל בצל לפי הצורך עד השחמה קלה מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות בסך הכל. עם מלקחיים, העבר לצלחת. מבשלים פטריות בלי להסתובב עד שהם רפויים ולהתחיל לשחרר את המיצים שלהם, 3 עד 5 דקות. עם מרית רחבה, העברה, צד חלק למטה, למחבת אפייה 9 על 13 אינץ'.
טפטוף פטריות באופן שווה עם חומץ ומפזרים פלפל.
הוסף 1/4 כוס ירק המניה למחבת. מכסים ואופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד חם, 5 עד 10 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא הנותרים 1/2 גביע לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. לכסות ולהסיר מחום.
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות. קוסקוס עם מזלג. אם זה נראה יבש מדי, מערבבים ב 3 עד 5 כפות נוזל מכובעי פטריות. מוסיפים פטרוזיליה.
הגדר פטריות, צד חלק למטה, על צלחות. למעלה באותה מידה עם קוסקוס. כפית פלפל coulis באותה מידה סביב פטריות ומקשטים עם בצל ירוק.