פורל Grenobloise
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פורל Grenobloise יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פורל Grenobloise, סקייט Grenobloise, ו סקייט Grenobloise (מתכונים דומים).
הוראות
להוסיף 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור; מערבבים עם מזלג לשלב. פורל העונה butterflied בקלילות עם יותר מלח ופלפל. ללטף את שני הצדדים של הטרוטה בקמח, רועד בעדינות כדי להסיר עודף קמח.
מחממים חמאה או שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פורל למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים עד הזהב חיוור, על 3 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל, 3 עד 4 דקות יותר.
הסר פורל לצלחת מנה מחוממת.
מוסיפים חמאה, מיץ לימון וצלפים. חום את החמאה, ערבוב עם כף עץ כדי לשחרר את החלקים החומים בתחתית המחבת, 1 עד 2 דקות.
יוצקים רוטב על פורל ומגישים מיד.