קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

פורל אפוי עם מרווה

פורל אפוי עם מרווה
פורל אפוי עם מרווה נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך חמאה, יין, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פורל עם מרווה, טרוטה מצופה מרווה, ו טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 F. העונה פורל מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים את החמאה, המרוככת, המרווה והפטרוזיליה ומתמזגים היטב. מחלקים את התערובת לארבעה חלקים שווים, להפיץ חלק אחד בתוך כל פורל נפתח, ולסגור את הדגים כפי שהיית ספר. לשפשף צלחת אפייה גדולה עם שמן זית, ולסדר את הטרוטה בנוחות בתוכו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
דגיםדגים
מרווהמרווה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיף כוס היין ואופים 10 דקות, צולה מדי פעם ובהדרגה מוסיף את היין הנותר כדי לפצות על אידוי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסננים את הנוזל לסיר קטן שאינו מגיב, ומכסים את הטרוטה כדי לחמם אותם. מרתיחים את נוזל הבישול עד emulsified ומופחת, על 5 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר את הדגים מגש או מנות בודדות, זן, כפית את הרוטב מופחת עליהם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;